ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

خسارت‌های چند میلیاردی به اموال تهران در اغتشاشات

خسارت‌های چند میلیاردی به اموال تهران در اغتشاشات سخنگوی شهرداری تهران، میزان خسارت‌های وارد شده به اموال تهران در اغتشاشات اخیر را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر عبدالمطهر محمدخانی اظهار کرد: متأسفانه در جریان اغتشاشات اخیر 25 دستگاه خودروی سبک و سنگین و یک دستگاه تویوتا با تجهیزات کامل و متعلق به سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران دچار حریق و تخریب شد.

وی تصریح کرد: خسارت ناشی از تخریب این تجهیزات بالغ بر 6 میلیارد تومان برآورد می‌شود؛ البته این تنها بخشی از 19 میلیارد و 600 میلیون تومان خسارتی است که طی روزهای 28 شهریورماه تا 5 مهرماه به تجهیزات شهر تهران وارد شده است.

محمدخانی افزود: در کنار آسیب به اموال شهر، 21 نفر از کارکنان خدوم شهرداری تهران شامل نیروهای شرکت واحد اتوبوسرانی، نیروهای خدمات شهری و سازمان آتش‌نشانی نیز در پی آشوب‌های افرادی معدود، دچار صدمه و آسیب‌دیدگی شدند که یک نفر از کارکنان اتوبوسرانی در بیمارستان بستری شد. همچنین 17 نفر درمان سرپایی شدند و 3 تن از کارکنان سازمان آتش‌نشانی نیز مصدوم شدند.

سخنگوی شهرداری تهران گفت: ایجاد صدمه به کارکنان خدوم شهرداری و خسارت به تجهیزات شهر به هر شکل ممکن محکوم است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار